<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=369932&amp;fmt=gif">

Ajankohtaista kasvuun -seminaari Oulussa 20.11.2019

Keskiviikkona 20.11.2019, klo 8.30-13.00
Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4, 90100 Oulu

Ajankohtaista_kasvuun

PwC Suomen omistajayrittäjäpalveluiden ajankohtaisseminaarit kokoavat yhteen alueelliset päättäjät kansainvälistymistä ja kasvua hakevista yrityksistä marraskuussa usealla eri paikkakunnalla. “Ajankohtaista kasvuun” -seminaari järjestetään Oulussa 20.11.2019.

Tavoitteena on mahdollistaa Suomen omistajayrittäjille entistä monipuolisempaa ja laajempaa verkostoa avuksi liiketoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen läpi Suomen PwC:n laajan asiantuntijaverkoston avulla. Seminaari on suunnattu yritysten ylimmälle johdolle ja yritysten päättäjille.

Oulun tilaisuudessa käsitellään muun muassa uuden hallituksen laki- ja veromuutoksia, kuullaan paikallisten yrittäjien ääntä sekä järjestetään sparrausklinikoita ajankohtaisista aiheista. Klinikoilla osallistujat pääsevät syventämään ja käymään läpi ajatuksiaan ja yrityksen tarpeita asiantuntijoidemme kanssa. Sparrausklinikoiden aiheet vaihtelevat hieman kaupungin mukaan. Seminaari ja sparrausklinikat ovat maksuttomia.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin PwC:n Oulun-toimisto

Ohjelma

8.30
Ilmoittautuminen ja aamiainen
9.00
Seminaarin avaus 
PwC:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Sami Posti 
9.30
Yrityscase kasvusta: Proventia
CEO Jari Lotvonen
10.15
Tauko 
10.30
Sparrausklinikka 1  
11.05
Sparrausklinikka 2  
11.40
Sparrausklinikka 3 

Lounas
Jos osallistut vain kahteen sparrausklinikkaan, voit aloittaa lounaan jo klo 11.40, muussa tapauksessa lounas on kolmannen sparrausklinikan jälkeen klo 12.10. 

Tilaisuus päättyy lounaan jälkeen, viimeistään klo 13 mennessä

Ilmoittaudu mukaan 11.11.2019 mennessä


Sparrausklinikoiden kuvaukset

Yritysjärjestelyt - muutoksissa navigointia, vetäjänä Risto Mätäsaho 
Minkälainen on tyypillinen yrityskauppaprosessi ja miten voin siihen valmistautua? Ajankohtaista kuvausta yrityskaupoista osana yrityksen kasvustrategiaa ja omistajan exit-strategiaa. Yrityskauppaprosessiin liittyvät keskeiset verokysymykset.

Kasvun ja kansainvälistymisen vaatimat dokumentit, vetäjänä Johanna Ylianunti
Sopoimushallinnan merkitys liiketoiminnan kasvun tukena.

Parhaat käytännöt taloudenhallintaan kasvussa, vetäjänä Visa-Pekka Larivaara
Tukeeko taloushallintosi yrityksesi kasvua? Teknologiaa hyödyntävä automatisoitu taloushallinto skaalautuu liiketoiminnan kasvaessa ja reaaliaikainen raportointi tuottaa näkökulmia ja tukea liiketoiminnan johtamiseen. Sparrausklinikalla saat neuvoja miten tehostat taloushallintosi toimintaa ja rakennat lisäarvoa tuottavaa raportointia nykyaikaista teknologiaa hyödyntämällä.
 
Omistajastrategia osana kasvua, vetäjänä Jari Lappalainen
Missä näet yrityksesi 10 vuoden päästä? Onko yrityksesi omistajilla yhteinen näkemys yrityksen tulevaisuudesta? Entä omistamiseen liittyvistä asioista? Keskustelemme sparrausklinikalla omistajien yhteisistä pelisäännöistä ja käymme läpi muutamien esimerkkitapausten valossa omistajastrategian merkitystä.

Ajankohtaiset ALV-muutokset, vetäjänä Marja Hokkanen
Sparrausklinikalla käydään läpi ajankohtaisia arvonlisäverotukseen liittyviä aiheita.

Ajankohtaiset tuloveron muutokset, vetäjänä Hanna-Leena Rissanen
Sparrausklinikalla käydään läpi ajankohtaisia tuloverotukseen liittyviä aiheita.