<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=369932&amp;fmt=gif">

Ajankohtaista kasvuun -seminaari Turussa 26.11.2019

Tiistaina 26.11.2019, klo 8.30-12.00
Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12 B, 20520 Turku

Ajankohtaista_kasvuun

PwC Suomen ajankohtaisseminaarit kokoavat yhteen alueelliset päättäjät kasvua hakevista yrityksistä marraskuussa usealla eri paikkakunnalla. Tavoitteena on tarjota kasvuhakuisille suomalaisille yrityksille entistä monipuolisempaa ja laajempaa verkostoa tueksi liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen läpi Suomen PwC:n laajan asiantuntijaverkoston avulla.

“Ajankohtaista kasvuun” -seminaari järjestetään Turussa 26.11.  Seminaari on suunnattu ensisijaisesti ylimmälle johdolle, päättäjille sekä yrityksen taloudesta vastaaville.

Tilaisuudessa käsitellään muun muassa uuden hallituksen verolinjauksia, kuullaan paikallisten yrittäjien ääntä sekä järjestetään sparrausklinikoita ajankohtaisista aiheista. Klinikoilla osallistujat pääsevät syventämään ja käymään läpi ajatuksiaan ja yrityksen tarpeita asiantuntijoidemme kanssa. Sparrausklinikoiden aiheet vaihtelevat hieman kaupungin mukaan, mukana on klinikoita liittyen esimerkiksi yritysjärjestelyihin, omistajastrategiaan, taloudenhallinnan parhaisiin käytäntöihin ja tulevaisuuteen sekä ajankohtaisiin laki- ja veromuutoksiin. Seminaari ja sparrausklinikat ovat maksuttomia.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin PwC:n Turun-toimisto

Ohjelma

8.30
Ilmoittautuminen ja aamiainen
9.00
Seminaarin avaus 
PwC:n Lounais-Suomen aluejohtaja Kalle Laaksonen
9.10
Uuden hallituksen muutokset ja suunta yrityksille
Niina Virta, Senior Tax Manager, PwC
9.30
Yrityscase kasvusta: Dagsmark Petfood
CEO Laura Strömberg
10.00
Tauko 
10.20
Sparrausklinikka 1  
10.55
Sparrausklinikka 2  
11.30
Sparrausklinikka 3 

Tilaisuus päättyy noin klo 12.00

Ilmoittaudu mukaan 18.11.2019 mennessä


Sparrausklinikoiden kuvaukset

Yritysjärjestelyt - muutoksissa navigointia, vetäjinä Ahti Koskilahti ja Arttu Utunen:
Minkälainen on tyypillinen yrityskauppaprosessi ja miten siihen voi valmistautua. Ajankohtaista kuvausta yrityskaupoista osana yrityksen kasvustrategiaa ja omistajan exit-strategiaa.

Parhaat käytännöt taloudenhallintaan kasvussa, vetäjänä Jari Viljanen:
Tukeeko taloushallintosi yrityksesi kasvua? Teknologiaa hyödyntävä automatisoitu taloushallinto skaalautuu liiketoiminnan kasvaessa ja reaaliaikainen raportointi tuottaa näkökulmia ja tukea liiketoiminnan johtamiseen. Sparrausklinikalla saat neuvoja miten tehostat taloushallintosi toimintaa ja rakennat lisäarvoa tuottavaa raportointia nykyaikaista teknologiaa hyödyntämällä.

Omistajastrategia osana kasvua, vetäjänä Minna Oksa:
Missä näet yrityksesi 10 vuoden päästä? Onko yrityksesi omistajilla yhteinen näkemys yrityksen tulevaisuudesta? Entä omistamiseen liittyvistä asioista? Keskustelemme sparrausklinikalla omistajien yhteisistä pelisäännöistä ja käymme läpi muutamien esimerkkitapausten valossa omistajastrategian merkitystä.

Ajankohtaiset ALV-muutokset, vetäjänä Kati Hirvonen:
Sparrausklinikalla käydään läpi ajankohtaisia arvonlisäverotukseen liittyviä aiheita.

Ajankohtaiset tuloveron muutokset, vetäjänä Mikko Lundstedt:
Sparrausklinikalla käydään läpi ajankohtaisia tuloveroon liittyviä aiheita.