<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=369932&amp;fmt=gif">

Webinaari: Henkilötietojen siirto muuttuneissa olosuhteissa

Tiistai 12.10.2021 klo 9.00-10.00
Webinaari

Henkilötietojen siirto ETA:n ulkopuolelle muuttuneissa kansainvälisissä olosuhteissa

Tervetuloa PwC:n webinaariin, jossa asiantuntijamme kertovat, miten muuttuneet olosuhteet vaikuttavat rajojen ylittäviin henkilötietojen siirtoihin. Keskustelu on ajankohtainen kaikille, jotka liiketoiminnassaan keräävät ja käsittelevät henkilötietoja ja käyttävät tähän toimintaan esimerkiksi pilvipalveluita.

Webinaarissa kuulet taustaa muuttuneille olosuhteille, sekä viranomaisten viimeisimmät ohjeistukset asian ympäriltä. Lisäksi käymme läpi, miten yritysten pitäisi suhtautua tilanteeseen sekä mitä sopimuksiin liittyviä ja muita toimenpiteitä yritysten kannattaa harkita. Lisäksi pohdimme mahdollisia tulevaisuuden kehityssuuntia henkilötietojen kansainvälisten siirtojen ympärillä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan linjoille! 

Teknologia_rakennus-1

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.10. klo 23!

Webinaarin asiantuntijat

Andrei Donoghue

Andrei Donoghue

Senior Manager, PwC

Andreilla on lähes 20 vuoden kokemus IT- ja immateriaalioikeudesta ja tietosuojasta, minkä lisäksi hän neuvoo asiakkaita kyberturvallisuuteen liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Hän vastaa PwC:n IP & Technology -lakipalveluista ja hänellä on laaja-alainen kokemus IT-sopimuksista ja siihen liittyvästä liiketoiminnasta. IT- ja immateriaalioikeuden lisäksi Andreilla on syvällinen tuntemus yritysten toimitusketjuista ja niihin liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä.

Lue lisää Andreista.

Carolin Kivioja

Carolin Kivioja

Associate, PwC

Carolin työskentelee PwC:n lakipalveluissa IP & Technology -tiimissä avustaen asiakkaita teknologiaoikeuteen, tietosuojaan ja immateriaalioikeuksiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Carolin avustaa asiakkaita yritysjärjestelyissä ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä.

Lue lisää Carolinista.

Lotta Niskala

Lotta Niskala

Senior Associate, PwC

PwC:n lakipalveluissa työskentelevä Lotta avustaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkaita tietosuojaan, kaupallisiin sopimuksiin sekä immateriaali- ja teknologiaoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Lotan osaamista ovat myös yhtiö- ja sopimusoikeudelliset asiat sekä yritysjärjestelyt.

Lue lisää Lotasta.