<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=369932&amp;fmt=gif">

Webinaari 25.11.2021: Monimuotoinen hallitus – hypeä vai hyötyä PK-yritykselle?

25.11.2021 klo 8.45–10.00
Webinaari

culture-and-diversity-finalMaailma tuli jo kylään. Vaikka moni suomalainen PK-yritys toimii kotimarkkinoilla, globaali kilpailu yltää tänne asti. Uusista digitaalisista liiketoimintamalleista kumpuava disruptio, yhä moniarvoisempi asiakaskunta ja kiihtyvä muutosvauhti miltei kaikilla liiketoiminnan aloilla haastavat myös hallituksia. Webinaarissamme pohdimme monimuotoisen hallituksen olemusta ja käytännön kokemuksia yrityksiltä, joissa monimuotoisuus toteutuu.

Järjestämme webinaarin monimuotoisuudesta yhdessä Hallituspartnerit Helsinki - Board Professionals Finland -yhdistyksen kanssa torstaina 25.11. klo 8.45-10.00.Tarkoituksena on syventyä teemaan avaamalla monimuotoisuuden käsitettä ja sisältöä hallitustyön näkökulmasta.

Paneelissa keskustelemassa ovat Incapin hallituksen jäsen ja Avant Advisors Oy:n perustaja Päivi Jokinen, Nixun hallituksen varapuheenjohtaja Marko Kauppi, Suomisen henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Klaus Korhonen ja PwC Suomen tasa-arvosta ja monimuotoisuudesta vastaava partneri Niina Vilske.

Tilaisuutta fasilitoi Hallituspartnerit Helsinki - Board Professionals Finland ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Jaana Komulainen.

Maksuton webinaari on suunnattu pienten ja keskisuurten yritysten toimitusjohtajille, talousjohtajille, omistajille ja hallituksen jäsenille. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Lämpimästi tervetuloa linjoille! 


Voit ilmoittautua mukaan tästä 24.11. klo 21 mennessä:

BPF_HPH_logo