<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=369932&amp;fmt=gif">

Webinaari: Vältä yhtiöoikeudelliset sudenkuopat ennen tilinpäätöstä

Keskiviikkona 8.12.2021 klo 10.00–11.00
Webinaari
yhtiöoikeuswebinaari_ländäri

Ilmoittaudu mukaan Vältä yhtiöoikeudelliset sudenkuopat ennen tilinpäätöstä -webinaariin!

Tervetuloa PwC:n järjestämään webinaariin 8.12.2021 kuulemaan lyhyet tietoiskut yhtiöoikeudellisista kysymyksistä, jotka kannattaa huomioida  ennen tilinpäätöstä. Webinaarissa asiantuntijamme tuovat esille osakeyhtiölakiin liittyviä vinkkejä mm. oman pääoman vähenemisen korjaamiseen, pääomalainaan liittyviin erityiskysymyksiin sekä varojenjakoon (mm. ennakko-osinko). Lopuksi on lisäksi tietoisku ns. non-financial informationin (muiden kuin taloudellisten tietojen) raportoinnista.

Maksuton webinaari on suunnattu pk-yritysten toimitusjohtajille, talousjohtajille, omistajille sekä juristeille. Tilaisuuden asiantuntijoina ovat PwC:n Mikko Reinikainen, Tiina Puukkoniemi, Sanna-Maria Lanki ja Milla Kokko-Lehtinen.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!
PwC

Ohjelma

10.00

Webinaarin avaus ja tervetulosanat
Mikko Reinikainen

Varojenjakoon liittyvää - mitä kannattaa huomioida jo joulukuussa
Mikko Reinikainen

Oman pääoman väheneminen - vaihtoehtoisia tapoja korjata tilanne
Sanna-Maria Lanki

Pääomalaina - koronmaksun ja pääoman palauttamisen edellytykset
Milla Kokko-Lehtinen

Mitä jokaisen yrityksen tulisi tietää non-financial information -säätelyn kehityksestä? Mistä on kysymys ja keitä kaikkia asia lopulta koskee?
Tiina Puukkoniemi ja Mikko Reinikainen

11.00
Webinaari päättyy

Ilmoittaudu tästä 7.12.2021 mennessä!

Puhujat

Tiina Puukkoniemi

Tiina Puukkoniemi

ESG-raportoinnin ja varmennuspalveluiden vetäjä, PwC

Tiina toimii PwC:llä sekä tilintarkastajana että ESG-raportoinnin ja varmennuspalveluiden vetäjänä. Tiina auttaa asiakkaita onnistumaan omassa vastuullisuustyössään, muun muassa vastuullisuusohjelmien luomisessa ja navigoimaan ESG-raportoinnin regulaatiovaatimusten läpi.

Tiina työskentelee yritysten kanssa, jotka ovat vastuullisuusmatkansa alkutaipaleella, mutta myös niiden kanssa, jotka ovat jo oman toimialansa edelläkävijöitä vastuullisuudessa. 

Tiinalla on yli 15 vuoden kokemus tilintarkastus- ja varmennuspalveluista sekä erilaisista yritysvastuuraportoinnin toimeksiannoista eri toimialojen yrityksissä.

Mikko Reinikainen

Mikko Reinikainen

Yhtiöoikeuden ja yritysjärjestelyiden asiantunti, PwC

Mikolla on yli 20 vuoden laaja ja monipuolinen kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä yritysoikeuden kysymyksistä, erityisesti yhtiöoikeuden erityiskysymyksistä, yritysjärjestelyistä ja hyvän hallinnon neuvonnasta. Hän on perehtynyt syvällisesti myös pääomasijoitusalan regulaatioon.

Mikon asiakkaina on sekä kansainvälisiä suuryhtiöitä, pieniä startupeja, julkisia organisaatioita että voittoa tavoittelemattomia toimijoita kuten yhdistyksiä ja säätiöitä. Hän on kirjoittanut ja luennoinut erikoisalueiltaan.

Sanna-Maria Lanki

Sanna-Maria Lanki

Liikejuridiikan asiantuntija, PwC

Sanna-Marialla on yli kymmenen vuoden kokemus yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä yritysjärjestelyihin, yrityskauppoihin ja perheyhtiöiden sukupolvenvaihdoksiin liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä. Sanna-Maria on toiminut useissa listatuissa ja listaamattomissa yhtiöissä yhtiökokousten ja hallitusten sihteerinä sekä johdon avustajana osakeyhtiöiden hallintoon liittyvissä juridisissa kysymyksissä.

Sanna-Maria työskentelee Helsingin-toimipisteessämme omistajayrittäjiä palvelevassa tiimissämme.

Milla Kokko-Lehtinen

Milla Kokko-Lehtinen

Yhtiöoikeusasiantuntija, PwC

Millalla on lähes 20 vuoden kokemus yhtiöoikeuteen sekä kotimaisiin ja kansainvälisiin yritysjärjestelyihin liittyvästä oikeudellisesta neuvonannosta, kuten esimerkiksi sulautumiset, jakautumiset, liiketoimintasiirrot sekä yhtiöiden perustamiset ja purkamiset. Lisäksi Milla neuvoo NonProfit-organisaatioita näiden oikeudellisissa kysymyksissä.