<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=369932&amp;fmt=gif">

Webinaari: KPI-mittarit ja tiedolla johtamisen työkalut

Tiistaina 29.9.2020 klo 9.00-10.00
Webinaari

TeemuKuusimurto_Keksi_PWC-_DSC0565

Tehokas suorituksen mittausjärjestelmä auttaa yhtiöitä saavuttamaan strategiset tavoitteensa ja luo perustan yhtiön johdon päätöksenteolle. Mitä ovat ne avaintekijät, jotka johtavat liiketoiminnan tavoitteita tukevien KPI-mittareiden määritykseen? Entä miten BI-työkaluja voidaan hyödyntää syvällisten näkökulmien ja syy-yhteyksien tunnistamisessa sekä tiedolla johtamisessa?

Webinaarissa käymme läpi KPI-mittareiden määrittämistä tavoitteiden asetannasta aina analytiikkaan ja raportoinnissa hyödynnettäviin BI-työkaluihin saakka. Poraudumme tiedolla johtamisen työkalujen osalta Power BI -raporttien rakennukseen niin relaatioiden ja pikamittareiden, kuin visualisointienkin luonnin osalta.

Webinaarin asiantuntijoina ovat PwC:n Jari Viljanen ja Viivi Litmanen, joille voi esittää kysymyksiä webinaarin aikana.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!


Ilmoittaudu maanantaihin 14.9.2020 klo 21.00 mennessä!

Webinaarin asiantuntijat

Jari Viljanen

Jari Viljanen

Partner

Jarilla on lähes 20 vuoden kokemus PK-sektorin yritysten taloushallinnosta ja raportoinnista.

Jari johtaa PwC:llä Taloushallinnon palveluiden yksikköä, joka mm. avustaa yrityksiä kehittämään taloushallinnon prosesseja ennustamiseen, budjetointiin sekä raportointiin liittyvissä tilanteissa.

Lue lisää Jarista.

 

Viivi Litmanen

Viivi Litmanen

Senior Associate

Viivi toimii PwC:llä talouskonsulttina sisäisen laskennan tehtävissä. Viivi auttaa asiakasyrityksiä taloushallinnon prosessien kehittämisessä ja toimintojen automatisoinnissa. Viivillä on kokemusta teollisuuden financial controller tehtävistä ja talousraportoinnin kehittämisestä pitäen sisällään BI-järjestelmäkäyttöönottoja, KPI-raportoinnin räätälöintiä ja rakennusta sekä muita talousjohtoa tukevia raportoinnin kehittämishankkeita.

Lue lisää Viivistä.